Koersplan Stroomm 2023-2027

Koersplan Stroomm 2023-2027

Koersplan Stroomm 2023-2027

Onze school hoort bij Stroomm, een schoolbestuur met 15 openbare scholen in de Bommelerwaard en de Meierij. Samen zijn we Stroomm: open, onderscheidend en ondernemend. Daar zijn we trots op! Maar wat betekent dat nu eigenlijk voor kinderen en ouders? En waar werken we de komende jaren aan? Dat staat in ons nieuwe koersplan!

Koersplan 2023-2027
In ons koersplan ‘Stroomm opwaarts’ ‘lees je onze kernwaarden en welke thema’s de komende jaren centraal staan. En natuurlijk: waar Stroomm voor staat en de komende jaren voor gaat.

Samen
Het was een inspirerend proces! Medewerkers, ouders, de Raad van Toezicht, GMR en partners dachten mee tijdens onze Stroomm inspiratiecafés. Samen gingen we in gesprek, blikten vooruit en gaven richting aan onze koers. We danken iedereen voor de waardevolle input en zijn trots op het resultaat!

Ambities voor de komende jaren
Vijf thema’s staan de komende jaren centraal: Florerend onderwijs, Aantrekkelijk werkgeverschap, Inspirerend leiderschap, Eigenzinnige locaties en Duurzame samenwerking. Elk thema hebben we uitgewerkt in vier ambities. Die ambities gaan we vertalen naar concrete schoolkoersplannen, met concrete acties. Elke school geeft zo op de eigen manier invulling aan onze gezamenlijke ambities. Samen gaan we Stroomm opwaarts!

Nieuwsgierig naar onze 5 thema’s en bijbehorende ambities? Je leest ze in ons koersplan.

Lees ook: www.stroomm.nl